100% Čekankový sirup natural 350g
Detailní popis produktu
Čekankový sirup natural je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Pokrmy připravené s použitím tohoto sladidla vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami obsahujícími cukr. Díky vysokému podílu vlákniny má pozitivní vliv na vnitřní mikroflóru.
Sirup natural je vyvinut jako reakce na požadavky zákazníků, kteří vyžadují zcela čistý produkt špičkových vlastností sirupu Originál.
Natural má na rozdíl od Originálu pouze neutrální sladkou chuť, sladivost je o 40% nižší než u Originálu.
Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky.
Složení: extrakt z kořene čekanky
Čekankový sirup natural je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Pokrmy připravené s použitím tohoto sladidla vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami obsahujícími cukr. Díky vysokému podílu vlákniny má pozitivní vliv na vnitřní mikroflóru.
Vhodné pro studenou i teplou kuchyni. Sladivost produktu je 40% sladivosti sacharózy.
Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou, pro vegetariány i vegany, bez přídavku cukrů. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.
NATURAL má na rozdíl od Klasiku a Originálu pouze neutrální sladkou chuť.
Doporučené dávkování: 10-20 g denně
Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky.
Země původu primární složky: EU
Skladování: Mimo dosah malých dětí, v originálním balení, při pokojové teplotě, chránit před přímým světlem a vlhkostí.
Případný sediment není na závadu.
Hmotnost: 350 g
Výživové údaje na 100g:
Energie | 671 kJ/166 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 7 g |
- z toho cukry | 7 g |
Vláknina | 69 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.35 kg |
Alergeny: | Vegan, Vegetarián, Bez lepku, Bez přidaného cukru, Bez éček, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.