Borůvkový sirup 500 ml

149 Kč
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024

Opravdovou bombou naší kolekce ovocných sirupů se stala právě tato skvostná, inkoustově zbarvená Borůvka. Má úžasně bohatou chuť a výraznou vůni, kterou si vás okamžitě získá. Dejte si ale pozor, její chuť je zdravě návyková.

Čerstvé plody borůvek mají antioxidační účinky a jsou bohaté na vitamíny skupiny B, C, provitamin A, ale také minerály jako je draslík, hořčík, železo a další stopové prvky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Domácí borůvková limonáda - Rozmíchejte potřebné množství sirupu ve džbánku s vychlazenou vodou (poměr ředění 1:10), doplňte ledem, několika kousky letního ovoce a ozdobte pár lístky máty. Na zdraví! 

Mražená borůvková dřeň - Sirup přelejte do nádoby vhodné do mrazničky (do mrazáku nikdy nevkládejte skleněnou lahev) a nechejte přes noc zmrznout. Tohle ledové pokušení budou zbožňovat nejen děti, ale i dospělí. 

Horký ovocný nápoj - Sáhněte po našem sirupu a zalijte ho horkou vodou (cca 70 °C) v poměru 1:10. Vznikne vám výborný, akorát sladký nápoj. Sirup můžete také přidat do jakéhokoliv čaje pro dochucení.

Je to na vás - Popusťte uzdu své kulinářské fantazii a využijte sirup při svém nedělním pečení nebo při přípravě míchaných koktejlů pro zahradní párty. 

Složení

Borůvkové pyré min. 55 %* (borůvka plod, filtrovaná voda), sacharóza, antioxidant: kys. citronová.

Ošetřeno šetrnou pasterizací. Neobsahuje barviva, zahušťovadla, aromata ani chemická dochucovadla.

Minimální trvanlivost: 12 měsíců od data výroby.

*Borůvkové pyré si vyrábíme sami z celých lesních borůvek.

Výživové údaje na 100 ml:
Energetická hodnota 850 KJ/200 KCAL
Tuky <0.5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny <0.1 g
Sacharidy 50 g
z toho cukry 50 g
Bílkoviny <0.5 g
Sůl 0 g

 

Značka: Baťkovy sirupy s.r.o.

Doplňkové parametry

Kategorie: Potraviny
Hmotnost: 0.2 kg
Alergeny: Vegan, Vegetarián, Bez lepku, Bez přidaného cukru, Bez éček, Bez palmového oleje, Bez laktózy, RAW, DIA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: