Datlová pasta 1 kg

96 Kč
Již brzy skladem
Položka byla vyprodána…

Datlová pasta je sladké tajemství pečených i nepečených dezertů bez přídavku cukru.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Datlová pasta 1 kg

Datlovou pastu, jsme pro vás připravili z výběrových datlí, které jsme ručně přebrali a nechali pomlet na jemnou pastu. Pastu jsme poté schladili a nechali zabalit do 1kg balení. Pasta je vhodná k pečení nejrůznějších koláčů a buchet, nebo i jako náplň do nich. 

Složení:

datle sušené 100 %

Alergeny jsou ve složení vyznačené tučným písmem.

 

Víte že?
Datle rostou v bohatých hroznech na datlovníku pravém. Je to velmi sladké ovoce s nízkým obsahem vody, proto jsou datle rychlým zdrojem energie. Mají v sobě totiž až sedmdesát procent sacharidů a skrývají bohatství zdravých živin. Dodávají tělu minerální látky draslík a chlór. Obsahují i vitamíny skupiny B a železo, které mají pozitivní přínos na lidské tělo. Podle vědeckých výzkumů také zabraňují ucpávání tepen.

 

Výživová hodnota (na 100 g)

Energie 282 kcal
Tuky 0.4 g
z toho nasycené MK 0,1 g
Sacharidy 75,3 g
z toho cukry 64 g
Bílkoviny 2.5 g
Sůl 0.015 g

 

Užitečné odkazy:
Wikipedia
Semix mini müsli tyčinky višně a datle 70g

I když se věnujeme aktualitě informací o našich výrobcích, výrobní předpisy se průběžně mění, a tak se mohou měnit země původu, složení, obsah živin, alergeny nebo dietetické informace. Vždy proto doporučujeme přečíst etiketu před použitím výrobku.

Nezalekněte se, jestliže se vámi objednané produkty budou vizuálně lišit od těch, které vidíte na fotografii. Fotografie slouží především na ukázku a na kvalitu našich produktů to nemá sebemenší vliv. Naší prioritou je nejvyšší kvalita a vše připravujeme s pečlivostí a láskou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené ovoce
Alergeny:12: Vegan, Vegetarián, Bez lepku, Bez přidaného cukru, Bez éček, Bez palmového oleje, Bez laktózy, DIA
Články: https://www.prodejnabylin.cz/blog/vanocni-mlsani/
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: