Džem ovocný pomeranč a zázvor 284 g DALFOUR

98 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024

Typická chuť pomeranče a zázvoru v klasickém zpracování jako džem. Džem je slazen pouze ovocnou šťávou. Chutnat vám bude nejen ráno na pečivu, ale i zakomponovaný v dezertech. .

Detailní informace

Detailní popis produktu

Popis

Využití:

  • pečivo - džem chutná skvěle namazaný na čerstvém pečivu
  • omáčky - pro sladkou variantu omáčky stačí džem v hrnci rozehřát a naředit ho vodou do požadované hustoty, pak už jen trochu povařit, pokud chcete mít omáčku slanou, použijte místo vody červené víno, ochuťte kardamomem a řádně provařte
  • dezerty - džem může být chutnou součástí dortu nebo poháru jako další vrstva, také jim naplníte sladké pečivo, například koblihy nebo buchty

Značka ST. DALFOUR byla založena v roce 1984. Její sídlo se nachází v regionu Akvitánie v jihozápadní Francii, který je proslulý svou kuchyní a vínem Bordeaux. ST. DALFOUR sladí své džemy zásadně ovocnou šťávou dle starodávné konzervační metody. Tuto metodu zavedl prezident značky, jelikož ji znal ze svého dětství, kdy za války viděl babičku, jak při nedostatku cukru využívá hroznovou šťávu. Všechny jejich výrobky jsou nejvyšší kvality, bez umělých barviv nebo konzervačních látek. ST. DALFOUR momentálně distribuje svoje produkty do 70 zemí světa.

Složení

Nepřislazená koncentrovaná ovocná šťáva, pomeranč (19%), zázvor (16%), želírující látka (pektin), citronová šťáva.

Skladování

Skladujte v suchu, po otevření uchovávejte v chladničce při teplotě 6 °C a spotřebujte do 3 měsíců. 

 

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1 003 kJ / 236 kcal
Tuky: 0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 59,0 g
z toho cukry: 59,0 g
Vláknina: 1,0 g
Bílkoviny: 0,5 g
Sůl: 0,0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Marmelády a džemy
Hmotnost: 0.284 kg
Alergeny: Vegan, Vegetarián, Bez lepku, Bez přidaného cukru, Bez éček, Bez palmového oleje, Bez laktózy, DIA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: