Variant Punčové koření
Související produkty
Detailní popis produktu
Složení
jablko kostky, zázvor drcený, skořice drcená, pom. kůra, citronová kůra, badyán drcený, hřebíček drcený, citronová tráva
Použití
Punčové koření se často používá při přípravě punče, alkoholického nápoje typického zejména pro zimní období
Účinky
- Zdroj draslíku, vápníku, železa, hořčíku, fosforu, sodíku, mědi a manganu.
- Podporuje přirozenou obranyschopnost organismu
- Antioxidant
- Posílení imunitního systém
- Snižuje zánět
- Redukce hmotnosti
- dle nařízení ES č.1924/2006 nemůžeme uvádět zdravotní účinky, proto výše uvedené léčivé účinky jsou formou tipů našich babiček a tradičního lidového léčitelství. Nejedná se o lékařské doporučení – vycházíme pouze informací z internetu, které nemusí být odborné.
Vánoční punč
Suroviny:
500 ml vody, 250 ml červeného vína, 60 g hnědého cukru, 2 sáčky černého čaje, 1 lžička punčového koření, plátky pomeranče a citronu pro ozdobu
Ve velkém hrnci smíchejte vodu, červené víno, hnědý cukr a punčové koření. Přiveďte směs k varu a nechte ji vařit při střední teplotě asi 10 minut, aby se chutě z koření uvolnily. Poté přidejte do hrnce sáčky černého čaje a nechte je vařit dalších 2-3 minuty. Poté odstraňte sáčky čaje a přelijte punč přes jemné sítko do termosky, aby se oddělily kousky koření. Při servírování ozdobte plátkem pomeranče a citronu.
Výrobce: Variant
Balení: 70g
Zařazení: Kořenící směsi
Užitečné odkazy:
Variant Perníkové koření
Svařené víno - ovocný čaj
I když se věnujeme aktualitě informací o našich výrobcích, výrobní předpisy se průběžně mění, a tak se mohou měnit země původu, složení, obsah živin, alergeny nebo dietetické informace. Vždy proto doporučujeme přečíst etiketu před použitím výrobku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kořenící směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.